antwerpen-panoramaantwerpen-avondantwerpenantwerpen-nightantwerpen-skyline

Vakantiehoeve Hanneken Tas

Altijd al eens op een echte boerderij willen verblijven? Dat kan bij Vakantiehoeve Hanneken Tas, op maar 33 kilometer van Antwerpen.

Antwerpen_Hanneken_Tas_2.jpgVakantiehoeve Hanneken Tas is een prachtige langgevelhoeve in de Antwerpse Noorderkempen. Er zijn drie vakantiewoningen, voor kleine en grote groepen tot maximaal twintig personen. Elk huis is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met tv en een badkamer met een douche. Ook is er op het terrein een tuin met barbecuefaciliteiten en een speeltuin voor de kinderen. Je kunt gratis parkeren, en er is gratis wifi beschikbaar.

Boerderij
Gasten zijn in overleg welkom om een kijkje te nemen op de boerderij. Ook is het mogelijk om mee te helpen met het melken. Bij kinderen is vooral een ritje op de tractor, koeien uit de wei halen, helpen melken en kalfjes voederen heel populair. Tip: neem je eigen laarzen en overall mee!

Ook in de omgeving van de vakantiehoeve is er van alles te doen: zo kun je een bezoek brengen aan het Arboretum van Kalmthout, fietsen op de Kalmthoutse Heide of een dagje shoppen in Antwerpen!

Vakantiehoeve Hanneken Tas
Hanneken Tas 14, Essen

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!