antwerpen-skylineantwerpenantwerpen-panoramaantwerpen-nightantwerpen-avond

Maak een fietstour door Antwerpen!

Fietsen in Antwerpen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dit heeft mede te maken met de plannen van de Belgische regering en het gemeentebestuur van Antwerpen om het fietsen te stimuleren. Fietsen door Antwerpen is ook een perfecte manier om de stad en haar bezienswaardigheden te ontdekken. Je kunt in Antwerpen fietsen huren om de stad zelf te verkennen maar het is natuurlijk leuker om dit te doen met een lokale gids die zorgt dat je alle mooie en onbekende plekken van Antwerpen te zien krijgt!

Antwerpen_Antwerp-Highlights-fietstour

Baja Bikes is een Nederlandse organisatie die fietstours en wandeltochten organiseert door ruim 150 steden overal ter wereld, waaronder ook Antwerpen. Zij bieden Nederlandstalige fietstours aan waarbij je in 3 uur tijd onder leiding van een lokale gids alle mooie plekken en ook onbekende pareltjes van de stad te zien krijgt. De gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights van Antwerpen bezoekt. De gidsen wonen zelf al geruime tijd in Antwerpen en weten daarom veel over de stad te vertellen.

TIP: Boek je fietstour van tevoren online, dan ben je zeker van een tour als je in Antwerpen bent!

Bekijk hier alle fietstours door Antwerpen

Fietstours in Antwerpen:
* Highlights fietstour -
Tijdens de Antwerpen Highlights Fietstour fiets je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Antwerpen. Zo zie je onder andere het Steen, het MAS en de Kathedraal. De Vlaamse stad heeft naast deze hoogtepunten ook historische en trendy wijken, zoals de Diamantwijk en Het Eilandje, en uiteraard de havens waarmee je kennis zult maken tijdens deze tour. Daarnaast fiets je onderweg ook door straatjes en langs pleinen waar je normaal gesproken niet snel komt.

Boek hier een fietstour langs de hoogtepunten van Antwerpen!

Antwerpen_fietstour

* Belgische Bier Tour - Tijdens deze rondleiding van 3 uur fiets je met een gids door het centrum van Antwerpen en maak je tegelijkertijd kennis met het Antwerpse bier. De gids vertelt je van alles over de bijzonder lekkere bieren. Je brengt een bezoek aan de bekende brouwerij de Koninck waarbij je drie exclusieve biertjes mag proeven. Je ontdekt of er bier loopt door de brouwersbuis en fietst ook naar de Seefhoek, de wijk die zijn naam ontleende aan het befaamde Seefbier.

Boek hier tickets voor de Belgische Bier Tour

Fietsen met een privégids
Fiets je liever met je eigen groep en een privégids door Antwerpen dan is dat ook mogelijk. Deze speciale fietstours zijn beschikbaar vanaf 2 personen met daarbij de keuze uit verschillende routes.

Je kunt kiezen uit de route langs de highlights van Antwerpen, ideaal een eerste kennismaking met de stad. Met de ´Groene Route´ fiets je langs de groene plekjes buiten het stadscentrum van Antwerpen en prachtige parken als het bruisende Spoor Noord, het romantische Ter Rivierenhof en het Middelheimpark met de bekende beeldentuin. Bij de ´Blauwe Route´ fietst de gids over beide oevers van de Schelde en maak je kennis met de bezienswaardigheden die hier te vinden zijn..

Reserveer hier tickets voor een fietstour met privé-gids

Antwerpen_fietstour-baja-bikes

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!