antwerpen-nightantwerpen-skylineantwerpenantwerpen-avondantwerpen-panorama

Heerlijk Antwerpen

Met Heerlijk Antwerpen heb je dé culinaire gids in handen om de lekkerste en leukste adressen van Antwerpen te ontdekken. Waar je ook bent in de stad: in het oude centrum, Borgerhout, 't Eilandje of Zuid.

Antwerpen_Boeken_Heerlijk_AntwerpenMet de tips van twee culinaire experts uit Antwerpen, Barbara Serulus en Johanna Goyvaerts, vermijd je de beruchte tourist traps en ontdek je de leukste restaurants, winkels en meer.

De auteurs nemen je mee naar de beste culinaire adressen in en buiten het centrum: van oud en vertrouwd tot verrassend en nieuw. Ontdek de beste bierbar in de Stationsbuurt en waar je de lekkerste vis en zeevruchten eet in de residentiële wijk Zurenborg. Van traditionele bakkerijen en bistro's tot en met hippe hotspots, boerenmarkten en pluktuinen aan de rand van de stad. Per wijk, van het oude centrum tot Noord en net buiten de stad.

Alle Dagen Honger is een culinair projectbureau – ontsproten uit de gulzigheid van Johanna Goyvaerts, Barbara Serulus en Mayken Craenen. We houden van een goed bord eten en kunnen het niet laten uit te zoeken waar dit eten vandaan komt.

Heerlijk Antwerpen
de favoriete culinaire adressen van Alle Dagen Honger
Barbara Serulus Johanna Goyvaerts
Good Cook B.V., 2017
ISBN 9789461431615
€19,95

Bestel Heerlijk Antwerpen bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!