antwerpen-panoramaantwerpenantwerpen-nightantwerpen-skylineantwerpen-avond

Op stap in Antwerpen

Op stap in Antwerpen met de bekendste tourguide van de stad. Als er iemand is die de beste en mooiste plekjes van Antwerpen kent, dan is het award winning ‘BeroepsAntwerpenaar’ Tanguy Ottomer, die ook locaties scout voor o.a. Mario Testino.

Antwerpen_Boeken_Op_stap_in_Antwerpen_Tanguy_OttomerDe flamboyante Tanguy Ottomer is geboren (1981) en getogen in Antwerpen en van origine de eerste mannelijke personal shopper van België. Op stap in Antwerpen zit boordevol verhalen en tips over zijn Antwerpen, waarbij verleden en heden hand in hand gaan.

Elke wandeling heeft een eigen thema: zo is er een fashion tour, een route vol met architectuurhoogtepunten, een wandeling over cafélegendes én een rondleiding waarin je te weten komt waarom Antwerpen bekend staat als ‘de koekenstad’. Via uitgebreide routebeschrijvingen vind je gemakkelijk de weg naar alle bezienswaardigheden. En, uiteraard zijn de hotspots langs de route voorzien van een korte uitleg, geschreven in Tanguy’s karakteristieke en enthousiasmerende stijl.

Foto's
De foto’s van Roel Hendrickx helpen je wegwijs te maken door de stad. Ze tonen Antwerpen van haar beste kant maar zijn ook een praktisch hulpmiddel voor tijdens de wandelingen. Daarnaast staat bij elke wandeling perfect aangegeven hoe lang ze duurt en een overzichtskaart vooraan het boek toont welk deel van de stad wordt verkend.

Het maakt Op stap in Antwerpen tot een uiterst handige stadsgids, maar dankzij de unieke insider tips en interessante anekdotes is het bovenal een musthave en inspirerend weetjesboek over Tanguy Ottomer’s favoriete stad.

Rondleidingen
Buro BeroepsBelg, het gidsbedrijf van Tanguy Ottomer verzorgt ook rondleidingen door Antwerpen met een Engelstalige gids. Elke zaterdag tussen 14 en 16 uur. De tour start op de Grote Markt.

Op stap in Antwerpen
Tanguy Ottomer
Luster Uitgeverij, 2016
ISBN 9789460581922
€19,95

Bestel Op stap in Antwerpen bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!