antwerpen-skylineantwerpen-avondantwerpen-nightantwerpenantwerpen-panorama

Merian Live! Antwerpen ontdekken en beleven

Aan de hand van de hoofdstukken Winkelen - Excursies - Eten - Drinken - Bezienswaardigheden - Uitgangsleven - Overnachten en Wandelingen worden in deze reisgids van Merian Antwerpen, Brugge en Gent behandeld. 

Merian_Live_ontdekken_en_beleven_AntwerpenDeeltje over Antwerpen, Brugge en Gent uit een kleurrijke serie goedkope reisgidsen. Elk gidsje is volgens hetzelfde stramien opgezet. Eerst een korte introductie tot de beschreven stad of streek, informatie over het reizen ernaartoe en ter plekke en een indruk van de verblijfsmogelijkheden, al of niet met adressen.

Vervolgens een beschrijving van de recreatiemogelijkheden met steeds aandacht voor eten en drinken (met culinaire woordenlijst) en van de bezienswaardigheden. Verder suggesties voor wandelingen en, bij grotere gebieden, auto- en/of boottochten.

Afgesloten wordt met een gedeelte van A-Z met praktische informatie en register. Geïllustreerd met veel kleurenfoto's en kaartjes; vrij kleine druk in twee kolommen. Voor een stedentrip een handige gids.

Antwerpen, Brugge, Gent ontdekken en beleven!
Kerstin Schweighöfer
Deltas, 2015
ISBN 9789044741629
€ 6,95

Bestel Antwerpen ontdekken en beleven bij bol.com  

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!