antwerpenantwerpen-nightantwerpen-skylineantwerpen-panoramaantwerpen-avond

Time to momo Antwerpen

Met time to momo Antwerpen (voorheen 100% Antwerpen) haal je alles uit je stedentrip naar Antwerpen! Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad. Op weg naar nieuwe restaurantjes, de beste koffie en dat lokaal gebrouwen biertje.

Antwerpen_Boeken_Time_to_Momo_AntwerpenAntwerpen is een creatieve wereldstad op een kleine, gezellige oppervlakte. Elke wijk is uniek. Fashionistas shoppen bij bekende Antwerpse designers in de Modewijk, cultuurliefhebbers kunnen terecht in de vele musea en ook op historisch en architectuurgebied zijn er genoeg inspirerende plekken. De reisgids van Time to momo laat je zien waar.

Maak bovendien kennis met de fantastische foodscene, er komen steeds meer culinaire hotspots bij in Antwerpen. Of pak een pintje met de locals in een van de kroegen. Wil je de stadsdrukte even ontvluchten, dan ga je naar 't Eilandje en 't Noord.

Met time to momo Antwerpen op zak kun je 100% onvoorbereid de trein in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je citytrip geniet!

Inclusief navigatie-app
De reisgids is inclusief handige navigatie-app. Met deze app voor je smartphone volg je live je weg door Antwerpen. Op de kaart zie je waar je op dat moment staat en welke leuke adressen en bezienswaardigheden er in de buurt liggen. De app is te downloaden voor iPhone en Android en offline te gebruiken, zodat je geen kosten van dataroaming in het buitenland hebt.

Time to momo Antwerpen
Joycie De Maeyer
Mo'Media, 2021
ISBN 9789493195332
€ 17,99

Bestel Time to momo Antwerpen bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!