www.antwerpen-nu.nl gebruikt cookies!

De websites van Stedenman gebruiken cookies (o.a. van Google) om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Klik op "Ja, ik ga akkoord!" om cookies te accepteren en de website volledig te gebruiken, of lees hier meer informatie voor een gedetailleerde beschrijving van de soorten cookies en te kiezen of u deze cookies wilt accepteren tijdens een bezoek aan deze site.
antwerpenantwerpen-avondantwerpen-skylineantwerpen-nightantwerpen-panorama

IJs op Italiaanse wijze

Herman Tackaert was de veertig al gepasseerd, toen hij besloot in Italië een opleiding tot ijsbereider te volgen. Het leidde tot een eigen ijssalon in Antwerpen, de Gelato Factory.

Antwerpen_ijs-Gelato-Factory.jpgSinds 2010 verkoopt Tackaert zijn zelfgemaakte ijs (pardon: ‘gelato’..) in zijn gelateria in de Antwerpse wijk het Zuid. En dan hebben we het niet alleen over klassieke smaken als vanille, chocolade en stracciatella, maar ook over het experimentelere werk: denk aan gember, lavendel of groene thee. Niet alle smaken zijn altijd voorradig, want Tackaert laat zich leiden door de seizoenen én door zijn inspiratie, maar wij zouden zeggen: laat je gewoon verrassen!

Gelato Factory
Verschansingstraat 57, Antwerpen
open: zo-ma-di 12.00-22.00, do-vr-za 13.00-23.00 uur, in juli en augustus elke dag 13.00-24.00 uur

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!