antwerpenantwerpen-nightantwerpen-skylineantwerpen-avondantwerpen-panorama

Veel Antwerpen voor weinig geld

Wil je zo veel mogelijk musea en bezienswaardigheden in Antwerpen bekijken in een paar dagen tijd, zonder dat het je al te veel kost? Gratis met de hop-on hop-off bus door Antwerpen? Dan is de Antwerp City Card beslist het overwegen waard!

Antwerpen_City_Card_1.jpgOntdek Antwerpen met de Antwerp City Card: je krijgt gratis toegang tot een groot aantal musea en attracties in de stad, betaalt geen toeslag voor tijdelijke tentoonstellingen Ún je kunt gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer met bussen en trams van De Lijn in Antwerpen.

TIPávan de redactie van Antwerpen-Nu: bestel de Antwerp City Card van tevoren online en je kunt bij aankomst in de stad meteen profiteren van alle voordelen van de kaart!

Bestel hier de Antwerp City Card

Korting
En dat is nog niet alles: je krijgt ook nog korting op attracties, fietstours en fietsverhuur, aanbiedingen op typisch Antwerpse en Belgische producten, en een gratis gidsje met praktische info en een handige kaart van de stad.

Er zijn drie varianten van de Antwerp City Card: 24 uur, 48 uur en 72 uur; de geldigheidsduur gaat in vanaf je eerste bezoek aan een locatie. De kaarten zijn online en bij een aantal verkooppunten in de stad te koop.

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Antwerpen. Kijk voor meer informatie over de Antwerp City Card en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Antwerpen, Brussel en andere Europese steden bij Citypasses.nl.

Meer informatie over de Card vind je ook op de website van Visit Antwerpen.

Antwerpen_antwerp-city-card

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!