antwerpen-panoramaantwerpen-avondantwerpen-skylineantwerpen-nightantwerpen

Kamperen op de Linkeroever van Antwerpen

Camping De Molen is de enige camping in de stad Antwerpen. ‘Slapen in de schaduw van de stad’ noemen ze het zelf, en gelijk hebben ze. De camping ligt namelijk op de Linkeroever, aan de andere kant van de Schelde, vlak bij het Sint-Annastrand en de jachthaven van Antwerpen.

Antwerpen_camping_De_Molen_1.jpgCamping De Molen is het hele jaar door geopend voor campers, caravans en tenten. Er zijn 72 standplaatsen. Daarnaast zijn er vier kampeerhutten: houten huisjes van ongeveer 15 m2 voor maximaal vier personen, met twee elektrische kookplaten en een eettafel met vier stoelen. In de buurt van de camping zijn verschillende horeca-gelegenheden én er is een openbaar zwembad, openluchtzwembad De Molen.

Uitzicht
Vanaf de Linkeroever heb je een prachtig uitzicht over de stad. Je ziet het nieuwe Museum aan de Stroom, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.

Lonkt de overkant? Pak vanaf het Frederik van Eedenplein de tram of loop de Voetgangerstunnel onder de Schelde door: in een mum van tijd sta je in hartje Antwerpen!

Camping De Molen
Thonetlaan - Jachthavenweg 6, Antwerpen
receptie open: 09.00-12.00 en 17.00-20.00 uur.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!