antwerpen-avondantwerpen-panoramaantwerpen-nightantwerpen-skylineantwerpen

Camping Zilverstrand

Camping Zilverstrand ligt in de Antwerpse Kempen, niet ver van de Nederlands-Belgische grens. Een gebied met bossen, heide en veel water: riviertjes en kleine meren. Een ideale plek om er even met het hele gezin tussenuit te gaan, ook voor een lang weekend of een korte vakantie. Vanaf de camping ben je in een half uur in Antwerpen.

Camping Zilverstrand beschikt over een overdekt, subtropisch zwembad, met kinderbadjes, whirlpool, bar, stroomversnelling en een waterglijbaan van maar liefst 65 m lengte! En er is bij mooi weer ook nog de recreatieplas met zandstrand en glijbaan voor de nodige waterpret. Speciaal voor de vissers is er een apart meertje.

Antwerpen_zilverstrand-mol

Camping Zilverstrand zelf is zeer goed verzorgd, met ruime kampeerplaatsen tussen hoge naaldbomen, uitstekend sanitair, met speciale voorzieningen voor de kleinsten, speeltoestellen en sportfaciliteiten. De kleintjes kunnen zich heerlijk uitleven in het indoor speelpaleis en op de airtrampoline. Voor jong en oud is er een wekelijks wisselend entertainmentprogramma. Een absolute aanrader is een avondje Bourgondisch tafelen in het restaurant!

Antwerpen_zilverstrand-mol

In de bossen in de omgeving van camping Zilverstrand kun je heerlijke fietstochten en wandelingen maken. Met de auto bent je snel in stadjes als Hoogstraten en Turnhout. Of wordt het een dagje shoppen of uitgaan in de stad Antwerpen? Daar ben j evia Geel en de autosnelweg in minder dan een half uur. De kids verwen je met een bezoek aan het pretpark Bobbejaanland of de Olmense Zoo.

Boek je verblijf op Vakantiepark Zilverstrand via Suncamp

Vakantiepark Zilverstrand
Kiezelweg 17, Mol

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!