antwerpen-skylineantwerpen-avondantwerpen-nightantwerpen-panoramaantwerpen

Antwerp Bed and Breakfast

Logeren in een statig herenhuis in Antwerpen, op loopafstand van de Zoo en het Centraal Station? Boek een van de drie kamers van bed & breakfast Antwerp!

Antwerpen_bed_breakfast_Antwerp_1.jpgVan het glas-in-lood bij de voordeur tot de plafondschildering in de ontbijtkamer – aan de nog aanwezige originele elementen is goed te zien dat Antwerp Bed and Breakfast gevestigd is in een herenhuis uit 1870. Dat is alvast een mooie binnenkomer!

Drie kamers
Die stijlvolle, statige sfeer is ook doorgevoerd in de kamers. Er zijn er drie: de White Room en de Buddha Room op de eerste verdieping, de Black Suite op de tweede verdieping. Alledrie de kamers zijn voorzien van draadloos internet, flatscreen-tv en badjassen (!). Op aanvraag kunnen er extra bedden bijgeplaatst worden. Let op: de Buddha Room kan alleen in combinatie met de White Room geboekt worden.

In de omgeving
Antwerp Bed and Breakfast ligt in de wijk Borgerhout, pal achter het Centraal Station van Antwerpen en de Zoo. Vandaaruit loop je zó naar het centrum van de stad.

Antwerp Bed and Breakfast
Van Geertstraat 14, Antwerpen

Antwerpen_bed_breakfast_Antwerp_4.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!