antwerpen-panoramaantwerpen-skylineantwerpenantwerpen-avondantwerpen-night

Musical Doornroosje

Locatie: Koninging Elisabethzaal, Antwerpen

Doornroosje, het droomverhaal van een mooie lieve prinses, die haar vinger prikt aan een spinnenwiel en 100 jaar slaapt tot de prins haar wekt met een liefdeskus, kent iedereen. Van 2 tot en met 12 augustus 2018 brengt Deep Bridge het verhaal tot leven in een sprookjesmusical in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, met gloednieuwe decors, kostuums en een fantastische Vlaamse cast waaronder Tinne Oltmans en Helle Vanderheyden.

Antwerpen_Doornroosje-musical

Doornroosje
Generatie na generatie blijft Doornroosje één van de meest tot de verbeelding sprekende sprookjes. Op haar vijftiende verjaardag prikt Doornroosje zich aan een spinnewiel in een vergeten toren van het kasteel. Een vloek, uitgesproken door een boze fee op haar geboortefeest, maakt dat ze onmiddellijk in een diepe slaap valt. Het hele kasteel valt mee in een slaap die wel honderd jaar zal duren.

Antwerpen_Doornroosje-musical

Rond het kasteel groeit een doornenhaag die maakt dat de vele prinsen die Doornroosje proberen te redden, vast komen te zitten en sterven. Pas na exact honderd jaar opent de haag zich en raakt een prins tot bij Doornroosje op de vergeten zolder. De prins kust Doornroosje en het hele kasteel ontwaakt. Doornroosje en de prins, die leefden nog lang en gelukkig. Voor de musical in Antwerpen worden gloednieuwe decors ontworpen, prachtige droomkostuums gemaakt en een fantastische Vlaamse cast ingezet.

Doornroosje
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen
2-12 augustus 2018
Info en kaarten via de website van de Koningin Elisabethzaal.