antwerpen-panoramaantwerpen-avondantwerpenantwerpen-skylineantwerpen-night

China Light ZOO

Locatie: Dierentuin, Antwerpen

Na het enorme succes van 2014, 2016, 2017 en 2018 keert de lichtshow China Light ZOO in 2019 voor de 5e keer terug in de dierentuin van Antwerpen. China Light ZOO was in de afgelopen jaren een overweldigend succes. Meer dan 100.000 bezoekers genoten van het fascinerend lichtspektakel. Wandelend tussen honderden magische lichtobjecten van dieren en bloemen waanden bezoekers van de Zoo van Antwerpen zich in het mysterieuze China. 

Zoo Antwerpen presenteert deze winter Jungle Book Light Festival. Laat je meeslepen in dit bijzondere lichtverhaal over de avonturen van Mowgli, Bagheera, Baloo en hun vrienden. Een lichtverhaal over vriendschap, moed en avontuur.
Antwerpen_china-light-zoo-dierentuin

Nieuwe editie
Van 29 november 2019 tot 12 januari 2020 toveren Chinese kunstenaars de dierentuin van Antwerpen opnieuw om tot een sprookjesachtig lichtfeest. Beleef een onvergetelijke avond tussen honderden reusachtige lichtobjecten in de vorm van kleurrijke dieren en bloemen die verspreid staan in de ZOO. Een betoverend lichtspektakel! De dierentuin van Antwerpen is voor de China Light ZOO dagelijks geopend van 18.00 tot 21.30 uur. Prijzen van tickets variëren van € 12 € tot € 15 op weekdagen en tussen € 14 en € 17 tijdens het weekend of tijdens de schoolvakanties.

Antwerpen_china-light-zoo