antwerpen-avondantwerpenantwerpen-skylineantwerpen-panoramaantwerpen-night

Chocolate Week 2024

Locatie: Antwerpen, diverse locaties

De Antwerp Chocolate Week is een proeverijroute voor iedereen die van chocolade houdt. In 2024 is de chocoladeweek van 15 tot en met 29 februari. De Chocolade & Pateekesweek zet de chocolatiers, bakkers, patissiers, koffiehuizen en tearooms in Antwerpen, Brasschaat, Herentals, Kapellen, Kontich, Lier, Mechelen, Mortsel en Sint-Niklaas in de kijker. Het is een proeverroute speciaal voor wie van chocolade, pateekes, ijs, koffie of thee en ander lekkers houdt! Het thema van deze editie is marsepein.

Om deel te nemen heb je de Chocolate Pass nodig. Deze is te koop bij de meer dan 20 deelnemende chocolatiers en de Dienst Toerisme Stad Antwerpen, gevestigd op de Grote Markt.

Antwerpen_chocolate-pass-week

De Chocolate Pass bevat 10 coupons waarmee je bij de chocolatiers tijdens de chocoladeweek van lekkers kunt genieten. Dat gebeurt tegen afgifte van een coupon uit de Chocolate Pass. Bij de meeste chocolatiers krijg je voor 1 coupon chocolade, pralines of een lekkernij als de Antwerpse Handjes ter waarde van ongeveer 2 tot meer euro terug. Je kan maximaal 2 coupons per chocoladepas bij eenzelfde winkelier verbruiken. Het is de bedoeling dat je de lekkernijen meeneemt en niet in de winkel nuttigt.

Je ontvangt bij aankoop van de Chocolate Pass ook de brochure met de deelnemende chocolatiers.