antwerpen-nightantwerpen-skylineantwerpen-panoramaantwerpenantwerpen-avond

Camping Blauwe Meer

Iets ten zuiden van het Belgische Lommel vind je camping en vakantiepark Blauwe Meer. Alle voorzieningen voor een onbekommerde kampeervakantie zijn aanwezig op deze mooie camping. Zo is er een grote waterplas met zandstrand, ligweide en reuzefontein. Maar ook het zwembad mag er wezen: in de open lucht ligt een groot bad met waterglijbaan en kinderbaden, dus als je wilt zwemmen op de camping is dit bad ideaal. Bij slecht weer kun je gebruik maken van het overdekte zwemparadijs van zustercamping Hengelhoef, gelegen op 27 kilometer afstand.

Wie zich niet vermaakt met waterpret, kan terecht bij het animatieteam van het vakantiepark. De enthousiaste vermakers hebben leuke activiteiten in petto voor kinderen én ouders! Wat dacht je van avondvullende shows, speelavonden en sporttoernooien? Maar dat is nog lang niet alles, er wordt voor ieder wat wils georganiseerd. Zin om te dansen? De discotheek biedt uitkomst. Op de camping vind je verder een supermarkt, snackbar/ijscorner, café en een kiosk.

Antwerpen_blauwe-meer-lommel

Omgeving
Niet alleen op de camping is het goed toeven, de omgeving heeft ook veel te bieden. Je kampeert hier in het noorden van België, een prachtige streek met veel natuur maar ook leuke bezienswaardigheden. Het nabij gelegen Lommel biedt interessante musea, gezellige winkelstraten en groene parken. In de buurt zijn ook diverse restaurants en cafeetjes te vinden. Winkelen kan bijvoorbeeld in Eindhoven, Maastricht, Hasselt en Antwerpen. Leuk voor de kinderen: pretparken. Op minder dan een uur rijden vind je De Efteling, Bobbejaanland en indoor Plopsaland!

Boek hier je verblijf op Vakantiepark Blauwe Meer via Suncamp

Vakantiepark Blauwe Meer
Kattenbos 169, Lommel

Antwerpen_blauwe-meer-lommel

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!